SALON RETRO

Nykøbing HÅRFARVNING

Skab et nyt look med hårfarvning

Trænger du til at der skal ske noget nyt, eller er de små, grå hår ligeså stille begyndt at titte frem? Ved farvning af hår, kan man hurtigt give håret nyt liv, uanset om det skyldes, at du trænger til forandring, vil skjule grå hår, eller vil underbygge hårets naturlige hårfarve. Hos Salon Retro er vi specialister i hårfarvning, og vi står altid klar til at yde dig den bedste service både i form af rådgivning og vejledning samt selve farvningen.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Striber, ombre, reflekser, helfarve eller balayage? Der er mange muligheder, når det kommer til farvning af hår, og vi har stor erfaring inden for en bred vifte af farveteknikker. Hos Salon Retro går vi ikke på kompromis med kvaliteten, hvilket betyder at vi altid benytter os af de bedste produkter samt rådgiver om de bedste muligheder i forhold til din nuværende hårfarve, hårstruktur og lignende. Desuden deltager vores dygtige frisører løbende i kurser for at sikre, at de altid er opdaterede på de nyeste trends og teknikker i branchen.

Skal vi farve dit hår?

Efter en hårfarvning ved Salon Retro, vil du føle dig genopfrisket og med fornyet energi. Vi tager hånd om dig og dit hår både under og efter hårfarvningen, og rådgiver med glæde i, hvordan du bedst holder farven ved lige, samt hvordan du kan style dit nye hår. Vil du vide mere om farvning af hår eller vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte vores salon i Nykøbing på 59 91 16 38 eller vores salon i Holbæk på 59 43 54 80. Vi ser frem til at høre fra dig!

Top